Przygotowane menu jest wstępną propozycją, którą można w dowolny sposób modyfikować.
Menu I / 100zł osoba
Zupa
Krem z buraków
Danie główne – porcjowane
Roladki wieprzowe z nadzieniem ziołowym, ziemniaki puree, sos, surówka
Deser
Lody podane w pucharku
lub
ciasta (2p / os)
Napoje
kawa / herbata / soki / woda
( bez ograniczeń )
Menu II / 120zł osoba
Przystawka
Roladka z łososiem i szparagami, z sosem miodowo musztardowym
Zupa
Krem z pora zielonego
Danie główne porcjowane
Filet drobiowy nadziewany pieczarkami, talarki z ziemniaków, surówka
Deser
Szarlotka podana na ciepło, z gałką lodów
lub
ciasta (2p / os)
Napoje
kawa / herbata / soki / woda
( bez ograniczeń )
Menu III / 150zł osoba
Zupa
Krem pomidorowo – pomarańczowy
Danie główne, serwowane na półmiskach
Kotlet de volaille z masłem i serem , zraz wieprzowy, udo kacze pieczone,
ziemniaki z wody, frytki, sos, surówki, mix jarzyn na ciepło
Deser
Lody podane w pucharku
lub
ciasta (2p / os)
Napoje
kawa / herbata / soki / woda
(bez ograniczeń)
Menu IV / 190zł osoba
Zupa
Rosół z kury z makaronem
Danie główne – porcjowane
Kotlet „szwajcar” wieprzowy, nadziewany serem i szynką, sos
ziemniak cząstka zasmażana, surówka
Deser
Lody podane w pucharku
lub
ciasta (2p / os)
Przekąski zimne
pstrąg w galarecie, śledzik po kartusku, polędwiczki wieprzowe na sosie tatarskim,
rolada biszkoptowo – pomidorowa z szynką i pastą chrzanową,
tortille na 2 sposoby, sałata „gyros”
pieczywo / masło
Napoje
kawa / herbata / soki / woda
( bez ograniczeń )
Menu V / 230zł osoba
Zupa
Zupa krem – serowa
Danie główne serwowane na półmiskach
Zraz wołowy, Łosoś smażony podany na cytrynie,
Szwajcar drobiowy nadziewany serem i szynką
ziemniaki z wody, frytki, sos, surówki, mix jarzyn na ciepło
Deser
ciasta (2p / os)
Przekąski zimne
Rolada z kaczki w galarecie, polędwiczki wieprzowe na sosie tatarskim,
Deska mięs pieczonych, sos zimny czosnkowy i żurawinowy, Pstrąg w galarecie,
Sałata „grecka” z fetą, Carpaccio z buraka z serkiem blue i orzechami,
pieczywo / masło
Napoje
kawa / herbata / soki / woda
(bez ograniczeń)
Menu VI / 280zł osoba
Zupa
Krem z pieczarek
Danie główne – serwowane na półmiskach
Kotlet de volaille z serem i masłem, roladki wieprzowe z nadzieniem szpinakowym,
karkówka pieczona, pieczone udka kacze,
ziemniaki z wody, talarki, sos, surówki, mix jarzyn na ciepło
Deser
Lody podane w pucharku
lub ciasta (2p / os)
Napoje
kawa / herbata / soki / woda
Przekąski zimne
Łosoś w galarecie, schab z żurawiną w galarecie, rolada biszkoptowo – szpinakowa z łososiem,
łosoś marynowany z zielonym pieprzem, deska mięs pieczonych, deska serów,
sałata z melonem pomidorem i serem mozzarella,
schab „chmurka” z pastą chrzanową,
pieczywo / masło
Danie na ciepło
Żurek z jajkiem