Garmaż na zamówienie

OFERTA GARMAŻU

Zamówienia na garmaż przyjmujemy z   5- dniowym wyprzedzeniem
(na wybrane propozycje).
Odbiór w restauracji Nestor.

Półmisek jednorazowy mały 5 zł
Półmisek jednorazowy duży  7zł
Kaucja zwrotna za półmisek z restauracji 30-40-50 zł
(uzależnione od wielkości naczynia)
(kaucja przepada po upływie 14 dni, półmiski przechodzą na własność zamawiającego)

Ryba po grecku 130 zł / kg
Łosoś w galarecie 14 zł / porcja 90g (min 5 porcji)
Pstrąg w galarecie 13 zł / porcja 90g (min 5 porcji)

Łosoś marynowany z zielonym pieprzem w zalewie 17 zł / porcja 70/50 (min 6 porcji)
Roladka z łososia wędzonego ze szpinakiem 13 zł / porcja 90g (min 6 porcji)

Roladka biszkoptowo-pomidorowa z szynką i pastą chrzanową  12 zł / porcja 90g  (min 6 porcji)

Roladka biszkoptowo-buraczkowa ze śledzikiem  12 zł / porcja 90g   (min 6 porcji)

Roladki z łososia wędzonego ze szparagami i sosem miodowo-musztardowym  18 zł / porcja 2szt.

Śledzik po kartusku z grzybkami 17 zł / porcja 60/60 (min 6 porcji)

Galantyna z kurczaka  w galarecie 12 zł / porcja 90g (min 5 porcji)
Schab w galarecie 12 zł / porcja 90g  (min 5 porcji)
Rolada z kaczki w galarecie 14 zł / porcja 90g  (min 5 porcji)

Schab pieczony „Chmurka” przekładany pastą chrzanową 14 zł / porcja 90g  (min 5 porcji)

Polędwiczka wieprzowa pieczona, na sosie tatarskim 16 zł / porcja 90g  (min 5 porcji)

Schab faszerowany orzechami serem i szpinakiem- pieczony + sos 90 zł / kg
Polędwica wieprzowa pieczona z nadzieniem ziołowym + sos 90 zł / kg

Karkówka  pieczona, szpikowana czosnkiem i suszonymi śliwkami + sos 90 zł / kg

Mięsa obiadowe sztuka :de volaille (mrożone) 10 zł,  zrazy wieprzowy + sos 15 zł (minimum 10szt)

Deska chlebowa serów (5 różnych) 170 zł / szt
Deska chlebowa mięs pieczonych (trzy rodzaje) 180 zł / szt

Boeuf Stroganow  (250ml)  20 zł / porcja  (zamówienie min 10 porcji)

Forszmak Cysterski  (250ml)  16 zł / porcja  (zamówienie min 10 porcji)

Serdecznie zapraszamy