OFERTA GARMAŻU
Zamówienia na garmaż przyjmujemy z 5- dniowym wyprzedzeniem.
Odbiór w restauracji Nestor.
Półmisek jednorazowy mały 5 zł
Półmisek jednorazowy duży 7zł
Kaucja zwrotna za półmisek z restauracji 30-40-50 zł
(uzależnione od wielkości naczynia)
(kaucja przepada po upływie 14 dni, półmiski przechodzą na własność zamawiającego)
Ryba po grecku 140 zł / kg
Łosoś w galarecie 15 zł / porcja 90g (min 5 porcji)
Pstrąg w galarecie 14 zł / porcja 90g (min 5 porcji)
Łosoś marynowany z zielonym pieprzem w zalewie 17 zł / porcja 70/50 (min 6 porcji)
Roladka z łososia wędzonego ze szpinakiem 13 zł / porcja 90g (min 6 porcji)
Roladka biszkoptowo-pomidorowa z szynką i pastą chrzanową 12 zł / porcja 90g (min 6 porcji)
Roladka biszkoptowo-buraczkowa ze śledzikiem 12 zł / porcja 90g (min 6 porcji)
Roladki z łososia wędzonego ze szparagami i sosem miodowo-musztardowym 18 zł / porcja 2szt.
Śledzik po kartusku z grzybkami 17 zł / porcja 60/60 (min 6 porcji)
Galantyna z kurczaka w galarecie 12 zł / porcja 90g (min 5 porcji)
Schab w galarecie 12 zł / porcja 90g (min 5 porcji)
Rolada z kaczki w galarecie 14 zł / porcja 90g (min 5 porcji)
Schab pieczony „Chmurka” przekładany pastą chrzanową 14 zł / porcja 90g (min 5 porcji)
Polędwiczka wieprzowa pieczona, na sosie tatarskim 16 zł / porcja 90g (min 5 porcji)
Schab faszerowany orzechami serem i szpinakiem- pieczony + sos 90 zł / kg (min 1 kg)
Polędwica wieprzowa pieczona z nadzieniem ziołowym + sos 90 zł / kg (min 1 kg)
Karkówka pieczona, szpikowana czosnkiem i suszonymi śliwkami + sos 90 zł / kg (min 1 kg)
Mięsa obiadowe sztuka :de volaille (mrożone) 10 zł, zrazy wieprzowy + sos 15 zł (minimum 10szt)
Deska chlebowa serów (5 różnych) 170 zł / szt
Deska chlebowa mięs pieczonych (trzy rodzaje) 180 zł / szt
Boeuf Stroganow (250ml) 20 zł / porcja (zamówienie min 10 porcji)
Forszmak Cysterski (250ml) 16 zł / porcja (zamówienie min 10 porcji)
Serdecznie zapraszamy