PROPOZYCJA
GARMAŻU ŚWIĄTECZNEGO NA ZAMÓWIENIE
Barszcz czerwony czysty z czerwonym winem 25 zł / l.
Zupa rybna (z ryb różnych) 35 zł / l.
Zupa krem, z grzybów leśnych 40 zł / l.
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi 36 zł / kg
Ryba po grecku (ryba dorsz) 120 zł / kg
Łosoś w galarecie 14 zł / porcja
Pstrąg w galarecie 12 zł / porcja
Łosoś marynowany z zielonym pieprzem 14 zł / porcja
Polędwica wieprzowa pieczona z nadzieniem ziołowym + sos 90 zł / kg
De Volaille z serem i masłem (panierowany i mrożony) 10 zł/ szt.
Półmisek jednorazowy mały 3 zł
Półmisek jednorazowy średni 5 zł
Półmisek jednorazowy duży 7 zł
Zamówienia przyjmujemy do dnia 17.12.2022.
Odbiór w restauracji Nestor w dniu 24.12.2019 (sobota) od godziny 8.00 do 10.00
W sklepach firmowych na Pustkach Cisowskich i w Gdyni Wiczlinie od godziny 11.00 do 12.00