PROPOZYCJA
GARMAŻU ŚWIĄTECZNEGO NA ZAMÓWIENIE
Barszcz czerwony czysty z czerwonym winem 26 zł / l.
Zupa rybna (z ryb różnych) 38 zł / l.
Zupa krem, z grzybów leśnych 45 zł / l.
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi 37 zł / kg
(surowe, mrożone)
Ryba po grecku (ryba dorsz) 140 zł / kg
Łosoś w galarecie 15 zł / porcja
Pstrąg w galarecie 14 zł / porcja
Łosoś marynowany z zielonym pieprzem 15 zł / porcja
Polędwica wieprzowa pieczona z nadzieniem ziołowym + sos 90 zł / kg
De Volaille z ser + masło (panierowany i mrożony) 10 zł/ szt.
Półmisek jednorazowy mały 3 zł
Półmisek jednorazowy średni 5 zł
Półmisek jednorazowy duży 7 zł
Zamówienia przyjmujemy do dnia 17.12.2024.
Odbiór w restauracji Nestor w dniu 24.12.2023 (wtorek) od godziny 8.00 do 10.00
W sklepach firmowych naszej piekarni na Pustkach Cisowskich i w Gdyni Wiczlinie od godziny 11.00 do 12.00