PROPOZYCJA POTRAW NA ZAMÓWIENIE NA ŚWIĘTA WIELKANOCNE
Jajka ”faszerowane” mix 3 jaj 20 zł
(nadzienie pieczarkowe, z szynką, z wędzonym łososiem)
Łosoś w galarecie 15 zł / porcja
Pstrąg w galarecie 13 zł / porcja
Polędwiczka wieprzowa na sosie tatarskim 16 zł / porcja
Roladki drobiowe ze szpinakiem, serem i orzechami + sos 80 zł / kg
Zupa żurek na wędzonce, swojskim zakwasem i z chrzanem 30 zł / l.
Kiełbasa biała wieprzowa parzona (wyrób wł.) 40 zł / kg
Kotlet De Volaille z masłem i serem (mrożone, surowe) 10 zł / sztuka
Półmisek jednorazowy mały 3 zł
Półmisek jednorazowy średni 5 zł
Półmisek jednorazowy duży 7 zł
Zamówienia przyjmujemy pod nr tel 604 371 784 , w sklepach firmowych
piekarni w Bojanie, na Pustkach Cisowskich oraz w Gdyni Wiczlinie do dnia 03.04.2023
TYLKO NA NASZYCH ULOTKACH
Odbiór w dniu 08-04-2023. od godziny 8.00 do 10.00 w restauracji Nestor
a w sklepach firmowych piekarni na Pustkach Cisowskich i w Gdyni Wiczlinie od godziny 11.00 do 12.00