GARMAŻ WIELKANOCNY na ZAMÓWIENIE

PROPOZYCJA  POTRAW  NA  ZAMÓWIENIE  NA  ŚWIĘTA  WIELKANOCNE

Jajka ”faszerowane”  mix 3 jaj        20 zł

(nadzienie pieczarkowe, z szynką, z wędzonym łososiem)

Łosoś w galarecie 15 zł / porcja

Pstrąg w galarecie 13 zł / porcja

Polędwiczka wieprzowa na sosie tatarskim 16 zł / porcja

Roladki drobiowe ze szpinakiem, serem i orzechami + sos 80 zł / kg

Zupa żurek na wędzonce, swojskim zakwasem i z chrzanem  30 zł / l.

Kiełbasa biała wieprzowa parzona (wyrób wł.) 40 zł / kg

Kotlet De Volaille z masłem i serem (mrożone, surowe) 10 zł / sztuka

 

Półmisek jednorazowy mały 3 zł

Półmisek jednorazowy średni 5 zł
Półmisek jednorazowy duży 7 zł

Zamówienia przyjmujemy pod nr tel 604 371 784 ,  w sklepach firmowych

piekarni w Bojanie, na Pustkach Cisowskich  oraz w Gdyni Wiczlinie do dnia 03.04.2023

TYLKO NA NASZYCH ULOTKACH

 

Odbiór w dniu 08-04-2023. od godziny 8.00 do 10.00 w restauracji Nestor

a w sklepach firmowych piekarni na Pustkach Cisowskich i w Gdyni Wiczlinie od godziny 11.00 do 12.00