Menu I / 85zł osoba
Zupa
Krem z buraków
Danie główne – porcjowane
Roladki wieprzowe z nadzieniem ziołowym, ziemniaki puree, sos, surówka
Deser
Lody podane w pucharku
lub
Szarlotka podana na ciepło, z gałką lodów
Napoje
kawa / herbata / soki / woda
( bez ograniczeń )
Menu II / 100zł osoba
Przystawka
Roladka z łososiem i szparagami, z sosem miodowo musztardowym
Zupa
Krem z pora zielonego
Danie główne porcjowane
Filet drobiowy nadziewany pieczarkami, talarki z ziemniaków, surówka
Deser
Szarlotka podana na ciepło, z gałką lodów
Napoje
kawa / herbata / soki / woda
( bez ograniczeń )
Menu III / 130zł osoba
Zupa
Krem pomidorowo – pomarańczowy
Danie główne, serwowane na półmiskach
Kotlet de volaille z serem i szynką, zraz wieprzowy, pierś kacza,
ziemniaki z wody, frytki, sos, surówki, mix jarzyn na ciepło
Deser
Lody podane w pucharku
lub
Sernik z polewą czekoladową
lub ciasta – przy min 30 osobach
Napoje
kawa / herbata / soki / woda
Menu IV / 170zł osoba
Zupa
Rosół z kury z makaronem
Danie główne – porcjowane
Kotlet „szwajcar” wieprzowy, nadziewany serem i szynką, sos
ziemniak cząstka zasmażana, surówka
Deser
Lody podane w pucharku
lub
Sernik z polewą czekoladową
lub
Szarlotka podana na ciepło, z gałką lodów
lub ciasta – przy min 30 osobach
Przekąski zimne
pstrąg w galarecie, śledzik po kartusku, polędwiczki wieprzowe na sosie tatarskim,
rolada biszkoptowo – pomidorowa z szynką i pastą chrzanową,
rolada z kurczaka w galarecie, sałata „gyros”
pieczywo / masło
Napoje
kawa / herbata / soki / woda
( bez ograniczeń )
Menu V / 240zł osoba
Zupa
Krem z pieczarek
Danie główne – serwowane na półmiskach
Kotlet de volaille z serem i masłem, roladki wieprzowe z nadzieniem szpinakowym,
karkówka pieczona, pieczone udka kacze,
ziemniaki z wody, talarki, sos, surówki, mix jarzyn na ciepło
Deser
Lody podane w pucharku
lub ciasta – przy min 30 osobach
Napoje
kawa / herbata / soki / woda
Przekąski zimne
Łosoś w galarecie, schab z żurawiną w galarecie, rolada biszkoptowo – szpinakowa z łososiem,
łosoś marynowany z zielonym pieprzem, deska mięs pieczonych, deska serów,
sałata z melonem pomidorem i serem mozzarella,
schab „chmurka” z pastą chrzanową,
pieczywo / masło
Danie na ciepło
Żurek z jajkiem