Menu okolicznościowe

Menu  I / 70zł osoba

Zupa

Krem z buraków

Danie główne – porcjowane

Roladki wieprzowe z nadzieniem ziołowym,  ziemniaki puree, sos, surówka

Deser

Lody podane w pucharku

Napoje

kawa / herbata / soki / woda

( bez ograniczeń )

 

 

Menu  II  / 90zł osoba

Przystawka

Roladka z łososiem i szparagami, z sosem miodowo musztardowym

Zupa

Krem z pora zielonego

Danie główne porcjowane

Filet drobiowy nadziewany pieczarkami, talarki z ziemniaków, surówka

Deser

Szarlotka podana na ciepło, z gałką lodów 

Napoje

kawa / herbata / soki / woda

( bez ograniczeń )

 

 

Menu  III  / 100zł osoba

Zupa

Krem pomidorowo – pomarańczowy

Danie główne, serwowane na półmiskach

Kotlet de volaille z serem i szynką, zraz wieprzowy,  pierś kacza, 

ziemniaki z wody, frytki, sos, surówki, mix jarzyn na ciepło

Deser

Lody podane w pucharku

lub ciasta – przy min 30 osobach

Napoje

kawa / herbata / soki / woda

 

 

Menu  IV  / 150zł osoba

Zupa

Rosół z kury z makaronem

Danie główne – porcjowane

Kotlet „szwajcar” wieprzowy, nadziewany serem i szynką, sos

ziemniak cząstka zasmażana, surówka

Deser

Lody podane w pucharku

lub ciasta – przy min 30 osobach

Przekąski zimne

pstrąg w galarecie, śledzik po kartusku, polędwiczki wieprzowe na sosie tatarskim,

rolada biszkoptowo – pomidorowa z szynką i pastą chrzanową,

rolada z kurczaka w galarecie, sałata „gyros”

pieczywo / masło

Napoje

kawa / herbata / soki / woda

( bez ograniczeń )

 

 

Menu  V  / 180zł osoba

Zupa

Krem z pieczarek

Danie główne – serwowane na półmiskach

Kotlet de volaille z serem i masłem, roladki wieprzowe z nadzieniem ziołowym,

karkówka pieczona, pieczone udka kacze,

ziemniaki z wody, talarki, sos, surówki, mix jarzyn na ciepło

Deser

Lody podane w pucharku

lub ciasta – przy min 30 osobach

Napoje

kawa / herbata / soki / woda

Przekąski zimne

Łosoś w galarecie, schab z żurawiną w galarecie, rolada biszkoptowo – szpinakowa z łososiem,

łosoś marynowany z zielonym pieprzem, deska mięs pieczonych, deska serów,

sałata z melonem pomidorem i serem mozzarella,  

schab „chmurka” z pastą chrzanową,

pieczywo / masło

Danie na ciepło

Żurek z jajkiem