MENU NIEDZIELA 20.03.16

Zupy

Żurek podany w chlebie – 8,00
( z białą kiełbasą,jajkiem i kroplą śmietany)

Rosół drobiowy z makaronem – 4,00

Flaczki wołowe – 8,00-

Dania mięsne

Kotlet schabowy tradycyjny – 19,00
( surówka dnia,do wyboru frytki lub ziemniaki gotowane)

Filet z piersi kurczaka z sosem barbecue – 19,00
( surówka dnia,do wyboru frytki lub ziemniaki gotowane)

Kotlet de Volaille z serem i masłem – 20,00
(surówka dnia,do wyboru frytki lub ziemniaki gotowane)

Medaliony z piersi kurczaka z serem i ananasem – 22,00
(surówka dnia,do wyboru frytki lub ziemniaki gotowane)

Dania Sous Vide

Polędwica wieprzowa flambirowana – 35,50
podana z sosem serowym , surówką dnia , do wyboru frytki lub ziemniaki gotowane

Filet z piersi kurczaka nadziewany – 29,00
serkiem feta podany na szpinaku z warzywami oraz do wyboru frytki lub ziemniaki gotowane

Dania dla dzieci

Polędwiczki drobiowe panierowane -16,00

surówka dnia,do wyboru frytki lub ziemniaki gotowane

Desery

Sernik z brzoskwiniami  – 6,00

Napoje zimne / gorące

Woda gazowana/niegazowana 250ml –  4,00

Soki  300ml – 4,50-

pomarańczowy,jabłkowy,czarna porzeczka,pomidorowy

Napoje gazowane 200ml – 4,50
Coca Cola,Fanta,Sprite,Tonic Kinley

Kawa espresso „Lavazza” – 5,00

Kawa cappuccino „Lavazza” – 6,00

Kawa parzona – 4,00

Kawa rozpuszczalna – 4,00

Herbata czarna – 4,00

Herbata owocowa / zielona – 4,00

Red Bull 250ml – 8,00

Kawa latte macchiato – 9,00

Wina

Alkohole

Wódka Finlandia 4cl – 7,00

Wódka Absolut 4cl – 6,00

Wódki Maximus 4cl – 4,00

Wódka Bols 4cl – 4,00

Gin Lubuski 4cl – 5,00

Metaxa ***** 4cl – 10,00

Brendy Le cuvier 4cl – 7,00

J.Walker Red Label 4cl – 10,00

Ballantines 4cl – 10,00

Goldwaser 4cl – 7,00

Baileys orginal Irisch Crem 4cl – 7,00

Martini Rosso 10cl – 8,00

Martini Bianco 10cl – 8,00

Bacardi Rum 4cl – 7,00

Cin & cin Extra Dry 10 cl – 8,00

Piwo

Żywiec 0,5 l – 6,00

Warka 0,5 l – 6,00

Specjal 0,5 l – 6,00

Heineken 0,3 l – 5,00

Lech bezalkoholowy 0,3 l – 5,00