PROPOZYCJA POTRAW NA ZAMÓWIENIE NA ŚWIĘTA WIELKANOCNE
Jajka ”faszerowane” 2 połówki (porcja) :
nadzienie pieczarkowe 3 zł / p
nadzienie z szynką 4 zł / p
nadzienie z łososia wędzonego 7 zł / p
nadzienie serowe (ser pleśniowy) 4 zł / p
Sosy do jajek :
alla Tatarski 17 zł / kg
szczypiorkowy z rzodkiewką 17 zł / kg
Ryba po grecku (ryba dorsz) 80 zł / kg
Łosoś w galarecie 13 zł / porcja
Pstrąg w galarecie 10 zł / porcja
Szparagi z jajkiem w szynce – w galarecie 8 zł / porcja
Rolada z kaczki w maladze 11 zł / porcja
Schab rolowany z żurawiną w galarecie 9 zł / porcja
Galantyna z kurczaka z serem (rolada)w galarecie 9 zł / porcja
Polędwiczka wieprzowa na sosie tatarskim 11 zł / porcja
Schab rolada z serem szpinakiem i orzechami + sos 48 zł / kg
Uda kacze pieczone z jabłkami i pomarańczami + sos 59 zł / kg
Zupa żurek na wędzące i białej kiełbasie 20 zł / l.
Kiełbasa biała wieprzowa parzona (wyrób wł.) 22 zł / kg
Kotlet drobiowy z nadzieniem pieczarkowym(mrożone,surowe) 7 zł / sztuka
Kotlet De Volaille z masłem i serem (mrożone,surowe) 7 zł / sztuka
Półmisek jednorazowy mały 4 zł
Półmisek jednorazowy duży 6 zł
Pojemnik zamykany 3 zł
Zamówienia przyjmujemy w sklepach firmowych
piekarni i w restauracji do dnia 06-04-20120
TYLKO NA NASZYCH ULOTKACH
Odbiór w dniu 11-04-2020. od godziny 9.00 do 11.00 w restauracji Nestor
i w sklepie firmowym piekarni na Pustkach Cisowskich od godziny 11.00