GARMAŻ WIELKANOCNY na ZAMÓWIENIE

PROPOZYCJA  POTRAW  NA  ZAMÓWIENIE  NA  ŚWIĘTA  WIELKANOCNE

Jajka ”faszerowane”  mix 6 jaj        38 zł

(nadzienie pieczarkowe, z szynką, z wędzonym łososiem)

Łosoś w galarecie 14 zł / porcja

Pstrąg w galarecie 12 zł / porcja

Schab rolowany z żurawiną i śliwką w galarecie 12 zł / porcja

Polędwiczka wieprzowa na sosie tatarskim 14 zł / porcja

Schab – roladki ze szpinakiem, serem i orzechami + sos 70 zł / kg

Uda kacze pieczone w  pomarańczach+ sos 70 zł / kg

Zupa żurek na wędzonce, swojskim zakwasem i z chrzanem  30 zł / l.

Kiełbasa biała wieprzowa parzona (wyrób wł.) 37 zł / kg

Kotlet De Volaille z masłem i serem (mrożone, surowe) 10 zł / sztuka

 

Półmisek jednorazowy mały 5 zł
Półmisek jednorazowy duży 7 zł
Kaucja zwrotna za półmisek restauracji 40 zł

Zamówienia przyjmujemy pod nr tel 604 371 784 ,  w sklepach firmowych

piekarni w Bojanie i na Pustkach Cisowskich  do dnia 11.04.2022

TYLKO NA NASZYCH ULOTKACH

 

Odbiór w dniu 16-04-2022. od godziny 9.00 do 11.00 w restauracji Nestor

i w sklepie firmowym piekarni na Pustkach Cisowskich od godziny 11.00 do 12.00