GARMAŻ WIELKANOCNY na ZAMÓWIENIE

PROPOZYCJA POTRAW NA ZAMÓWIENIE NA ŚWIĘTA WIELKANOCNE

Jajka ”faszerowane” 2 połówki (porcja)  :

      nadzienie pieczarkowe 3 zł / p

      nadzienie z szynką 4 zł / p

      nadzienie z łososia wędzonego 7 zł / p

      nadzienie serowe (ser pleśniowy) 4 zł / p

Sosy do jajek  :

      alla Tatarski 17 zł / kg

      szczypiorkowy z rzodkiewką 17 zł / kg

      kaparowy 17 zł / kg

Ryba po grecku (ryba dorsz) 70 zł / kg

Rolada rybna z sosem kaparowym 70 zł / kg

Łosoś w galarecie 13 zł / porcja

Pstrąg w galarecie 10 zł / porcja

Łosoś marynowany z zielonym pieprzem 12 zł / porcja

Szparagi z jajkiem w szynce – w galarecie 8 zł / porcja

Rolada z kaczki w maladze 11 zł / porcja

Schab rolowany z żurawiną w galarecie 9 zł / porcja

Galantyna z kurczaka z serem (rolada)w galarecie 9 zł / porcja

Piersi z kaczki w maladze z mandarynkami 14 zł / porcja

Schab rolada z serem szpinakiem i orzechami + sos 48 zł / kg

Uda kacze pieczone z jabłkami i pomarańczami + sos 59 zł / kg

Biała kiełbasa(wyrób wł.) zapiekana w plastrach szynki i jabłkach 34 zł / kg

Zupa żurek na wędzące i białej kiełbasie 20 zł / l.

Kiełbasa biała wieprzowa parzona (wyrób wł.) 22 zł / kg

Kotlet drobiowy z nadzieniem pieczarkowym(mrożone,surowe) 7 zł / sztuka

Kotlet De Volaille z masłem i serem (mrożone,surowe) 6 zł / sztuka

 

Półmisek jednorazowy mały 4 zł
Półmisek jednorazowy duży 6 zł
Pojemnik zamykany 3 zł

Zamówienia przyjmujemy w sklepach firmowych

piekarni i w restauracji do dnia 15-04-2018

 

TYLKO NA NASZYCH ULOTKACH

Odbiór w dniu 20-04-2018. od godziny 9.00 do 11.00 w restauracji Nestor

i w sklepie firmowym piekarni na Pustkach Cisowskich od godziny 11.00