GARMAŻ WIELKANOCNY na ZAMÓWIENIE

PROPOZYCJA POTRAW NA ZAMÓWIENIE NA ŚWIĘTA WIELKANOCNE

Jajka ”faszerowane” 2 połówki (porcja)
nadzienie pieczarkowe 3 zł / p
nadzienie z szynką 4 zł / p
nadzienie z łososia wędzonego 7 zł / p
nadzienie serowe (ser pleśniowy) 4 zł / p
Sosy do jajek
alla Tatarski 20 zł / kg
szczypiorkowy z rzodkiewką 17 zł / kg
Ryba po grecku (ryba dorsz) 70 zł / kg
Łosoś w galarecie z białym winem 13 zł / porcja
Pstrąg w galarecie 10 zł / porcja
Łosoś marynowany z zielonym pieprzem 12 zł / porcja

Szparagi z jajkiem w szynce – w galarecie 8 zł / porcja
Rolada z kaczki w maladze 11 zł / porcja
Schab z żurawiną w galarecie 9 zł / porcja
Galantyna z kurczaka z serem (rolada)w galarecie 9 zł / porcja
Piersi z kaczki w maladze z mandarynkami 14 zł / porcja

Zrazik wieprzowy wielkanocny + sos 9 zł / sztuka
Schab rolada z serem szpinakiem i orzechami + sos 48 zł / kg
Uda kacze pieczone z jabłkami i pomarańczami + sos 59 zł / kg
Biała kiełbasa(wyrób wł.) zapiekana w plastrach szynki i jabłkach 34 zł / kg
Zupa żurek na wędzące i białej kiełbasie 20 zł / l.
Kiełbasa biała wieprzowa parzona (wyrób wł.) 22 zł / kg

Półmisek jednorazowy mały 4 zł
Półmisek jednorazowy duży 6 zł
Pojemnik zamykany 3 zł

Zamówienia przyjmujemy w sklepach firmowych
piekarni i w restauracji do dnia 26-03-2018(włącznie)

TYLKO NA NASZYCH ULOTKACH
Odbiór w dniu 31-03-2018. od godziny 9.00 do 11.00 w restauracji Nestor
i w sklepie firmowym piekarni na Pustkach Cisowskich od godziny 11.00